• Om

  En blogg om typ bara HTC lurar.

  Jag (Tobbe) äger och driver denna blogg mest för att jag tycker att det är KUL, jag får tydligen ut nåt av det. Det är en ren privat sida, finns inget som helst vinstintresse bakom. Tonen på denna sida är inte alltid korrekt (med det att jag skriver som en kratta ibland), kanske lite skämtsam ibland. Tål man inte det så finns det säkert andra sidor. Här handlar det om HTC i VERKLIGHETEN, inga tjusiga bildreportage från tjusiga mässor.

  Det är en personlig sida om ett personligt intresse. Nä, kalla det besatthet. HTC!

  Åsikter/förslag?
  Maila mig på tobbe@droider.se

  Portions of this page are modifications based on work created and shared by Google and used according to terms described in the Creative Commons 3.0 Attribution License.

  • kg gripson

   Uppskattar din site Tobbe . Har bytt min mobil till Samsung Galaxy S2 men har kvar min Desire. Bytte för att den bråkade.Stängde av och på i ett utan att komma igång. Måste ta ut batteriet som blev hett som helvete.
   Som tur var så gällde garantin fortfarande så nu har jag fått nytt moderkort och den är som ny igen.

  • http://www.gamerprodukter.se/ Christopher

   Torbjörn Jonsson tjena hejsan tobbe jag var och byte ifrån comviq till tre och i samma vesa
   byte mobil till HTC one m9 och men upptäckte ganska snabbt värme problem den går inte att hålla i handen själv provat frågan är nu finns en lösning på detta och såna fall vad då?

   citat ifrån swedroid

   ”Vi kan kort passa på att nämna att vi hittills inte sett spår av de överhettningsproblem vissa exemplar med tidig mjukvara sägs ha haft.”

   köpt ihop med tre
   detta problemet har det exemplaret jag fick idag 2015-04-12 thephonehouse i galleriagången eller tror det faktiskt heter Sergelgången med vänliga hälsningar Christopher