• Snart TRE år med HTC

  av  • 3 april, 2013 • Allmänt android • 0 kommentarer

  Och med med Droider måste jag lägga till, då min blogg öppnades rätt nära (lite innan) när jag skaffade mig min Desire. En Desire som faktiskt fortfarande lever, dock bara lite skadad.

  Och måste säga att det har varit en rätt härlig åktur med allt som har hänt runt omkring, upplevelser jag aldrig trodde att lilla jag skulle få uppleva. Vi har sett utvecklingen rasat framåt, nu när vi har fyrkärniga processorer som börjar närma sig 2GHz. Någon kanske säger ”men samsung har ju en åttakärnig!”. Nä, det har dom inte. Det är ”bara” två stycken fyrkärniga processorer i samma SoC (system on a chip).

  Men, tillbaka till HTC, som med sin nya HTC One återigen har visat var ”skåpet ska stå”. Hade faktiskt hoppats på att gs4 skulle vara MER än den nu blev, vet att en del kanske sätter kaffet i halsen av det. Men: sånt pushar på andra: som pushar på andra. Utveckling är ALDRIG dåligt, tyvärr så verkar vissa ha slutat med sånt, speciellt då Samsung och Apple. Där som först nämnda mest verkar vilja kopiera dom sist nämnda.

  För mig så ÄR HTC utveckling, dom verkar hela tiden vilja bli bättre. Att hela tiden komma med nåt som är HELT nytt, och funktioner som är HELT nya. Som sedan kopieras in i nästa iteration av Galaxy S[valfritt nummer här].

  Det är där jag hoppas och ber att HTC ska bli bättre: Stick ut mer, tala om för hela världen att ni har den bästa mobilen som finns. PUNKT.

  Min egen personliga resa hoppas jag ska bara ska fortsätta ge mer mig upplevelser!