• Dagens gnäll – April 3

  av  • 3 april, 2013 • Allmänt android • 2 kommentarer

  Alltså nu får folk snart ge sig med ”jag kräver minneskort och löst batteri!”. Ja, jag kräver blondiner..  Skämt åsido: hade varit kul nån gång om någon hade kunnat komma med en teknisk förklaring just VARFÖR minneskort är sååå himla viktigt, men dom förklaringarna brukar snart rinna ut i sanden och mest bestå av ren lathet och att ”htc minsann är en förrädare som gör som apple”. Jaså? hur då? Så Google som gör Android är det då också? Minneskort är något vi ska förpassa till historien, och kanske övertala HTC mfl att börja skicka med en USB OTG (ot the go) adapter-kabel så vi kan använda ett usb minne i vår htc telefon nu när dom kan det. Alla/flesta htc med 4.1.1 och senare har USB host.

  Någon gång i utvecklingen så måste man ta lite avstånd från det gamla, inte bara göra som man alltid har gjort.  Just det som HTC nu har visat sig rätt bra på, dom kommer fram med nåt som visar att dom verkligen har tänkt inte bara slängt in en större skärm från förra årets model.

  Bara känner mig så gnällig över sånt där idag. HTC One är det bästa som finns nu. Punkt. Bara för att jag säger det.. :)

  • r12500

   jag har en htc sensation som slutade fungera (startar inte alls) hur skulle jag kopiera mina filer om jag inte hade minnes kort ?

   • http://www.droider.se/ TobbeDroider

    Tänk om minneskortet är anledningen till att den dog? Sorry, men det där tänkandet fungerar inte. När en mobil dör: inte helt ovanligt att dom tar minneskortet med sig. Jag har varit med om det. Sen kan minneskortet i sig vara anledning till det. Man ser till att man sparar det man är rädd om? Det finns funktioner som sparar foton till ”molnet” osv, man kan bestämma att den bara ska göra på wifi osv. Minneskort: det var bra 10 år sen, kanske inte nu