• Funderingar – 17 Mars

    av  • 17 mars, 2013 • Allmänt android • 0 kommentarer

    Tänker försäka återuppta min gamla vana att skriva små funderingar om lite allt möjligt, ibland positivt och ibland rent av gnälla lite.

    Tänkte börja med: Samsung? Hur tänkte ni nu med er ”nya” gs4? Man vill ju kalla den gs3+, är ju så det känns. En gs3:a med lite större skärm och nyare processor. Samma design, förutom att plasten på baksidan är utbytt mot det tunnaste polykarbonat man kunde göra. Presentationen ska jag inte ens gå in på allt för mycket, var ju pinsamt att kolla dom 5 minuterna jag tittade. Ja, jag måste ju ha lite kolla på vad dom gör. Fast, insåg rätt fort att det behöver jag inte denna gång.

    Får frågan ”varför bara 4mp i nya One”. Svaret är egentligen ganska enkelt och lite uppkäftigt: För det är vad du behöver, sen gör UltraPixel sitt. Sen kommer Zoe in och ger dig en massa bra och nyttiga funktioner. Den som säger att 4mp inte räcker för vanligt bruk, som typ facebook osv: den personen säger inte dig hela sanningen. Visst finns det tillfällen när det inte räcker, fast då räcker inte en mobil till, utan då behöver du en riktigt DSLR.

    Förslag på nåt som ska in här på ”nya” Droider.se? bara skriv en kommentar!