• HTC One – fortfarande på topp

    av  • 15 mars, 2013 • Allmänt android • 0 kommentarer

    Kanske svårt att missa att ett VISST annat företag släppte en nu lur igår den 14:e mars. Med en farsartad ”föreställning” som skulle få vilken femteklassare som helst att skämmas lite, SÅ dåligt var det. Så tydligt att dom lägger ner bra mycket mer pengar på att lansera gs4 än på att ta fram den. Mycket var direkt taget från One, vissa saker från LG.

    Men: man kan inte släppa en sån mobil 2013, det bara fungerar inte. Sen ska vissa samsung fanbois ÄNDÅ hävda att funktionerna i gs4 ändå är mycket bättre än i One, trots att dom kommer därifrån och utförs bra mycket när HTC gör det. Går liksom inte att komma ifrån.

    Fortsätt HTC, forsätt visa världen att HTC One är den bästa mobilen som finns just nu! Ja, jag är helt kär i One. Märks det?…