• Minitest: Locations

    av  • 8 oktober, 2011 • EVO 3D • 0 kommentarer

    Alltså den app/tjänst som medföljer sense 3.0 lurar, alltså evo 3d osv. Man måste första ladda ner kartor över det man vill använda, då min mobil kommer från england så fanns redan engelska kartorna i den. Vilket var rätt skönt då jag inte hade tänkt på det innan jag åkte.

    Kartorna är dock rätt stora så det inget man tankar ner över 3G, räknar med minst 400MB  per land/region. Ca 800MB för större länder/regioner. Sen har man ju inte fri tillgång till alla kartor, utan ”bara” som som tillhör den region man själv tillhör. Typ europa för en själv, men det går att köpa kartor även för andra regioner.

    Den stora fördelen är ju att detta fungerar även utan dataroaming, alltså att man är inne på ett ”lånenät”, vilket kostar MASSA pengar. Den tjänsten ska man förresten alltid ha avslagen i sin mobil.

    Men, det funkade ju som sagt bra. Såg var jag var när bilen tog mig till Heathrow, kan nog vara ett bra verktyg för komma tillbaka till hotellet också kan jag tänka mig.