• HTC har en pressvisning 6 okt

  av  • 1 oktober, 2011 • Desire • 3 kommentarer

  Vi får se vad dom kommer att presentera där, men min gissning är väl att det kommer en/nån ny android med Beats i sig. Kanske Sensation XL, med en skärm över 4.5 tum, tycker själv att det är löjligt stort. 4.3 tum är ju för stort redan det.

  Men, Droider.se kommer faktiskt att befinna sig på den presskonferensen i London. Så, jag kommer så klart att rapportera så mycket jag bara kan av det. Får se hur det blir med wifi täckning osv, annars lär väl hotellet ha wifi.

  Så klart jag också kommer att ta så mycket bilder jag bara kan på festen dom har sen på kvällen, har lovat alla att festa ”lagom” mycket. Så där lagom mycket för att hålla mobilen rakt…

  • Christopher A

   Android market har uppdateras till android market 3.1.6 så du vet 😛

   • http://www.droider.se TobbeDroider

    Kör på gamla vanliga för stunden tydligen. Hittar ingen logik för hur den ”nya” hamnar på mobilen..

  • Christopher A

   Min mamma hade fått android market 3.1.5 och den är inte rootat alls men jag gillar att testa nya saker 😉 avis på resan du ska åka på hoppas det blir trevligt iaf :)