• Söndagsfundering

    av  • 25 september, 2011 • Desire • 0 kommentarer

    Tycker att det är dags att börja med min funderingar här igen. Alltid är det NÅT jag har att ”tycka” om….

    Med lite tur så kommer jag att befinna mig i London den 6:e okt när htc har en liten ”grej” ute i Camden, har iaf fått förfrågan från htc. Vi får se hur det slutar, måste ändå skaffa ett nytt pass kom jag på. Om det går vägen som jag vill så kommer jag SÅ klart att hålla mina ögon öppna och ta så många bilder jag bara kan. Och så klart peta på deras nya telefoner så mycket jag bara kan.

    Tycker att det är LITE retsamt av HTC att lägga sin grej den 6:e när apple ska ha nåt den 7:e. Det är BRA retsamt av HTC, mer av det tack! Jag hoppas bara att apple kommer att presentera iphone 4S, att iphone 5 kommer nästa år. Då kommer jag att skratta så hårt att jag kommer att ramla av min stol och typ få en stroke på kuppen, men det är det fan värt!

    Ha en skön söndag kväll alla!