• En vecka med 2.3.3 på min Desire

  av  • 10 augusti, 2011 • Desire • 8 kommentarer

  Kan väl bara börja med att säga att inte alls Desire beter sig lika fint som min med 2.3.3 på sig direkt. Men, min gör det iaf.
  Läs mer efter hoppet!

  Fast boot är nåt jag bara älskar på den, från helt avstängd till fullt på så pratar vi om typ 5 sekunder. Det är fan inte mycket alls. Den bootar löjligt snabbt. ME LIKE!

  Överlag så har jag inga problem med min Desire alls efter uppdateringen till 2.3.3. MEN! jag har just hittat en sak som stör mig lite, nu hux flux så fungerar inga sätt att via hårdvaruknappar försätta Desiren i återställningsläge osv. Fast, detta kommer jag så klart att lösa. Förr eller senare. Jag kan via adb reboota om den till bootloader läget, men det hjälper ju inte en stendöd mobil. Om någon hittar en lösning (eller om det bara gäller min desire), så får ni GÄRNA dra iväg ett mail till mig.

  I övrigt så är det inte mycket nytt direkt, även om jag tycker att den hanterar spel lite lite bättre nu. Överlag så blev min redan bra Desire ännu bättre. Min gamla Desire, en äkta PVT1 Desire. Dom som verkar ha tagit emot uppdateringen bäst. Nu så har jag inget skäl att roota överhuvudtaget, varför skulle jag göra det? Med en mobil som bootar på den tid det tar att säga ”hej”. Fast, jag kommer nog att roota den när garantin tar slut i slutet av april nästa år.

  • Anonym

   tja!.. skulle du kunna komma med ett inlägg där du förklarar vad vissa ord betyder såsom bootar, roota och såna ”tekniska” ord, så att en lite mindre kunnig oxå förstår? 

   • http://www.droider.se TobbeDroider

    Det finns en speciell sida för det, uppe i menyn kallad Termer. Jag ska bygga om den lite snart bara

    • Anonym

     haha ja jävlar!… såg inte den förut

  • Anonym

   Anledningen till att du inte kommer in i recovery är väl just fastboot, som som kan stängas av under ström/snabbstart i inställningar. Men det finns väl ändå många anledningar till att roota telefonen. Största anledningen till att jag rootade snart efter att jag fick telefonen var ju det väldigt begränsade appminnet. Men man märkte snart många andra fördelar, exempelvis AdFree för att slippa reklam, cifs managern för att mounta windows-shares möjlighet att optimera cpu’n för batteri eller prestanda osv. För tillfället kör jag med LeeDroids Desire HD port med Sense 2.1 med lockscreen, väder mm från Sense 3.0, fungerar skitbra :)

  • Anonym

   Anledningen till att du inte kommer in i recovery är väl just fastboot, som som kan stängas av under ström/snabbstart i inställningar. Men det finns väl ändå många anledningar till att roota telefonen. Största anledningen till att jag rootade snart efter att jag fick telefonen var ju det väldigt begränsade appminnet. Men man märkte snart många andra fördelar, exempelvis AdFree för att slippa reklam, cifs managern för att mounta windows-shares möjlighet att optimera cpu’n för batteri eller prestanda osv. För tillfället kör jag med LeeDroids Desire HD port med Sense 2.1 med lockscreen, väder mm från Sense 3.0, fungerar skitbra :)

   • http://www.droider.se TobbeDroider

    Exakt, fastboot ligger ju i vägen. Har ju gjort en totalt genomgång av just Inställningar, så det har jag hittat. Jo, förr eller senare så lär väl även jag roota. Men, just nu kör jag så ”vanligt” som det bara går på min Desire.

  • Christopher A

   Är 2.3.7 ice scream sandwish? om inte så börjar det för övrigt att läckt appar för ICS
   alltså google music och några mindre saker bakgrunder till en rätt känd mobil

   Samsungs  presskonferens vara den 19 oktober enligt en uppgift jag har läst men vet inte om det stämmer

   • http://www.droider.se TobbeDroider

    nä. 2.3.7 är ju fortfarande gingerbread. 4.0 (eller 2.4 enligt vissa källor) ska vara Ice Cream Sandwich