• Snabbtest: 2.3.3 på Desire

  av  • 1 augusti, 2011 • Desire • 0 kommentarer

  Ja, den RUU som htc släppte på sin dev-sida inatt. Trodde att det skulle vara nåt halvfärdigt som funkade si så där. Men, det rullar faktiskt på väldigt bra.

  Klart, man ska helst veta vad man gör när man slänger in den. Men, överdrivet svårt är det INTE. Har man lärt sig hur man ansluter till htc sync så klarar man sig rätt bra. Bara att packa upp zip-filen, och sen leta reda på allt. Inte vidare komplicerat, tror att det tog mig totalt 10 minuter.

  Är det stor skillnad från 2.2? Njae, inte vidare stora synbara skillnader. Skulle vara att när man har installerat en app så visas bockrutan i grått istället för i vitt. Sen är programhantering ganska så omarbetad. Det är typ det som är omgjort. Som jag kan hitta nu. Körde en linpack-text (testar hur snabbt den kan beräkna vissa saker), och den testen är nästan identisk med den jag gjorde på froyo. Flyter på ungefär lika bra, kanske lite bättre.

  Kan ju direkt säga att det INTE är samma stora steg som det från eclair till froyo, men en ny version är ju alltid trevlig. Om det är värt all klagan från alla? Nä, det är fortfarande en uppdatering. Min Desire känns typ som den gjorde innan, hände inte mycket ”wow”.

  http://developer.htc.com/