• Liten fundering

  av  • 27 juli, 2011 • Desire • 0 kommentarer

  bara lite så där gott och blandat typ. Rätt dött nu på ett sätt, och på ett annat sätt är det full fart. Mer efter hoppet!

  Jag pratar så klart om 2.3 uppdateringen till allas vår Kära Desire, som nu bara är dagar bort. Och ibland så går det över styr på htcs facebook sida när folk blir mer eller mindre galna över att det inte kommer NUUUUU (helst igår).

  Men, vad kommer det 2.3 att innebära på Desiren?

  Först och främst så kommer det inte att bli större skillnad, det kan jag säga direkt. Det är inget magiskt över uppdateringen som kommer att förvandla Desiren totalt. Det är bara en vanlig uppdatering med lite småfix i. Lite så där kosmetiskt också. Det mesta nytt är bakom kulisserna, sånt där som man aldrig ser eller märker.

  Men, jag kommer ju så klart att gå igenom det med lupp och ta reda på allt som är nytt. Jag liksom roas av sånt, har hänt att folk tycker att jag är lite konstig…