• Apptips: SMS Popup

  av  • 16 maj, 2011 • Desire • 0 kommentarer

  En trevlig liten app som gör typ ganska exakt som namnet antyder. En popup ruta när det kommer ett sms. Varken mer eller mindre.

  Har ju kört GO sms pro nu ett tag, men jag kände att det liksom var ”för mycket” för mig som knappt smsar alls. Bara nån gång i bland så där, men gillade ändå popup rute funktionen som finns i just go sms pro. Så, go sms pro åkte ut. Alla sms finns ju i den vanliga appen ändå.

  Tänk på att: Först så måste man ju ta bort eller se till att inget sms-program har någon notifiering. För då kan det bli lite fel. En av dom trevligaste funktionerna i sms popup är att man kan styra notifiering för olika nummer och så, att en vissa liten snutt spelas när en viss person skickar ett sms.

  Kort och gott: En liten och trevlig app som bygger på att man använder standard sms-appen. Varken mer eller mindre. Och den gör det BRA. Sen är den på svenska också. ALLTID bra.

  https://market.android.com/details?id=net.everythingandroid.smspopup