• Apptest: K-9 Mail

    av  • 2 maj, 2011 • Desire • 0 kommentarer

    Mycket trevlig liten app för mail, den ska ha mycekt bättre stöd för imap än den vanliga inbyggda appen för mail. Men, det har jag inte testat än. Har typ bara lagt dit ett konto för att testa, det finns en mängd rätt roliga inställningar för det mesta. Det jag direkt kan säga är att det kan bli lite förvirrande om man har både K-9 och den vanliga mailappen igång samtidigt, jag tog bort mina konton i den vanliga. Sen flöt det på rätt bra.

    Direkt spännande kanske den inte ser ut, men det fungerar rätt istället. Ett open-source projekt som är baserat på den första mailappen som kom som standard i android, finns alltså ett hyfsat arv i den. Om man får och hanterar mycket mail så tycker att jag att K-9 kan vara värd att ta kolla upp. Kommer själv att köra den ett tag, och sen komma med en utvärdering.

    https://market.android.com/details?id=com.fsck.k9