• Testat: Swiftkey 2 Beta

    av  • 29 april, 2011 • Desire • 0 kommentarer

    Alltså den som ska ersätta den nuvarande swiftkey.

    Var fick du tag på den? Blev medlem på deras VIP http://www.swiftkey.net/vip/ Den VIP Invite code man ska ange kan man hitta relativt lätt via google. Sen var det bara att ladda ner.

    Det som jag direkt märkte var att nu kan den lära sig hur man skriver via fler källor såsom facebook, rss-flöde osv osv. Ju perfekt för mig som har åtskilliga löpmeter skrivna här. Det mörka temat som den startar i som standard gillar jag faktiskt. OBS! Eftersom det är en beta så måste man vara medveten om att det kanske inte fungerar perfekt alla gånger, vill man ha ett tangentbord som ”bara fungerar” så är det INTE detta man ska välja. Alltså, välja den vanliga Swiftkey som finns på market än så länge.