• Ställa in hur din Desire delar med sig av din position

  av  • 23 april, 2011 • Desire • 0 kommentarer

  Det handlar alltså om det som det snackats om så mycket om dom senaste dagarna. Att man först upptäckte att iphone lagrade var man hade varit i en fil, och sen så gör ju android likadant. Fast, ändå inte. Då man själv styr HELT om du vill dela med dig av sånt där eller inte.

  Bild 1Inställningar > Sök > Inställningar för Google sökning

  Bild 2 – standard webbläsare. Menu > Mer > Inställningar sen får man scrolla ner en bit

  Bild 3 – som ovan men fortsätta in i Webbplatsinställningar som finns längst ner där

  Bild 4 – Använda Inställningsguiden som har en hatt som ikon, brukar ligga intill Inställningar (den med ett grönt kugghjul som ikon). Det är samma inställningsguide man ser när man har gjort en hard reset på sin Desire och startar upp den först.

  Bild 5Inställningar > Plats