• Lite gnäll

  av  • 14 april, 2011 • Desire • 0 kommentarer

  Över nåt som har blivit mitt favorit ”hatobjekt”: iphone 4. En kompis man har blivit ”påtvingad” en dylik fruktmobil mot sin vilja, och han lyckades inte få den att ringa. Alls. Överhuvudtaget. Byter ringsignal och har sig, jag försöker också. Alla inställningar säger att den SKA ringa. Men, det gör den likförbannat INTE. Så jag sätter mig och googlar lite, och hittar: Det sitter EN KNAPP på sidan ovanför volymknapparna som stänger AV signalen, och det syns INTE nånstans. Iaf inte för mig som är lite ovan ios. Det syns ju iofs på knappen. Men, bara där. Så urbota dumt. Man hade väl kunnat läga till det i inställningarna också, att visa knappens aktuella läge osv.

  Så, jag petar till knappen så den hamnar i rätt läge. visas en symbol om att ljudet är på. Sen spenderade jag typ 40 min för att försöka lista ut hur FAN man lägger in en EGEN ringsignal i fanskapet. Lyckades få in dom i itunes (FY för detta program), och där visas dom som ringsignaler. Sen tar det stopp.

  Att skicka filerna över blåtand? NÄÄÄÄÄ, inte på en iphone 4. Inte kan man (enkelt) ansluta den som diskenhet via usb heller. Allt för att TVINGA användaren att KÖPA ringsignaler osv. Jag kanske har spelat in min EGEN signal som jag vill ha, men NÄÄÄÄÄÄÄ. SKa gå, det ska det. Men, det är det mest användarovänliga skräp jag har mött på.

  Den samsung s5230 jag hade innan min Desire är ju BETYDLIGT bättre för användaren än en iphone 4, då snackar vi om en mobil som nu kostar under tusenlappen. Ok, FÅR jag en iphone så tar jag nog emot den. För att fem minuter senare googla på ”iphone jailbreak”. JAG! Som är MYCKET försiktig med sånt där. Men, en iphone skulle jag jailbreaka det första jag gjorde.

  Stöd den GODA sidan! Köp en ANDROID!