• Lite nytt på Droider.se

  av  • 3 april, 2011 • Desire • 1 kommentar

  Edit: disqus och allt det är numera borta. Det kändes inte ”rätt”, även om det är en del häftiga saker i det. Sen är det största skälet att jag har installerat Jetpack från samma ställe som wordpress kommer ifrån.

  Ganska stort steg egentligen, har ersatt det kommentarsystem som är inbyggt till Disqus. Jag vet att vissa gillar inte det. Men, jag måste samtidigt titta på omvärlden och vad som används där. Och fler och fler sidor anamar just Disqus. Om det är det bästa? Tja, bättre än det som fanns innan här iaf. Ingen fara, alla kommenterar som har skrivits finns kvar. Jag RÖR inte användarkontona som finns på Droider.se innan vi alla accepterar disqus på denna sida.

  Vad är då fördelen med disqus? Att man inte behöver bli medlem just HÄR för att skriva. Någon av nedan funkar att logga in med:

  • Facebook
  • Disqus
  • Google
  • Twitter
  • OpenID

  Man kan alltså skriva direkt här så fort man vill, utan att behöva registrera sig osv. Prövar det här ett tag, och ser om det ger fler kommentarer.

  Sen har jag samtidigt tagit bort ”Diggar” funktionen då det blev lite kaka på kaka med den och disqus.

  • http://www.droider.se TobbeDroider

   Försöker med detta system så länge, det här liknar mest det jag själv vill ha. Och just nu orkar jag inte ”Uppfinna hjulet på nytt”, alltså skriva eget.