• Långtidstestat: PO S520

    av  • 15 februari, 2011 • Desire • 0 kommentarer

    Alltså det fodral som liksom ”hör” till Desiren. Köpte mitt från england i april/maj/juni förra året. Och har typ använt det sen dess, byter ibland till nåt av dom andra 2-3 jag har. Att det inte är läder förstår man rätt fort, även om det liknar läder rätt mycket.

    Hur vet du att det INTE är läder? för att läder kan man inte smälta ihop, som det är på sidorna. Framstycket och baksidan är inte bara ihopsydda, dom är typ ihopsvetsade också. Det är faktiskt en stor fördel då det ger fodralet en styvhet som det inte hade haft annars, det blir som en stötfångare längs hela kanten

    Hur har det hållit ihop? Kommer inte att slita ut det i första taget har jag märkt, trodde att den dragtampen som man får upp mobilen med. Att den skulle ge upp, men det har den inte gjort än. Trots att jag har ansträngt mig. Om det sticker upp en liten trådända (som jag avskyr) så har jag genast se till att ”sveda av den”. Om saker och ting är ihopsydda med nylontråd (och annat) så kan man smälta ner ändarna, går ju inte med bomull. Brukar testa lite försiktigt, men sen är det bara att elda av ändarna. Brukar använda en nagel sen att jämna ut det lite, så att det man har smält liksom fäster ner och blir snyggt. Alltså bara på sånt som sticker ut.

    Var hittar man det? Finns mycket på ebay, så även detta. Köpte mitt som sagt från england och tror att det är HÄRIFRÅN jag köpte mitt. Blir ca 125 kr med frakt. Billigare nu också. Är man osäker så letar man på Ebay efter PO S520 (som det heter). Finns på expansys för 197 kr, mytrendyphone för 194 kr, dustinhome för 255 kr (löjlig frakt där). Googlar man runt lite så hittar man ganska enkelt det billigaste/bästa. Att köpa på ebay från england är relativt tryggt då man är skyddad av ebay och kan få pengarna tillbaka om det skiter sig, vilket det sällan gör. Har aldrig hänt mig, och då har jag köpt 45-50 saker på ebay.