• Långtidstest: SE MW-600

    av  • 3 februari, 2011 • Desire • 0 kommentarer

    Alltså bluetoothlurar. Mycket bra liten pryl är det jag har kommit fram till. Visst, ibland hackar det lite, och har lite hyss för sig. Men, det är mer sällan än ofta. Mest bara fungerar det.

    Hur är batteritiden? Skulle vilja säga att den är för bra. Så där 8-10 timmars aktivt lyssnande, det är faktiskt rätt ok. Så bra att jag glömmer att ladda den, det blir så där nokia syndrom över det. Man är så van att INTE behöva ladda den att man glömmer bort att ladda den.

    Jag förstår inte hur jag klarade mig utan en SE MW-600 förr, det var så stökigt och böktigt att hålla på med sladdar och allt sånt där att jag struntade i att lyssna på musik. Visst, jag måste trycka igång MW-600:an och se till att jag har bluetooth aktiverat på min Desire. Då var den svåra biten avklarad. Då är det bara att starta Spotify. Det har blivit min totallösning för musik på min Desire, så simpelt. Visst, kostar 99 kr per månad. Men, det är värt det hur lätt som helst. Lyssnar på MIN musik på bussen, och sen kan jag fortsätta lyssna när jag kommer hem.

    SE MW-600 + SPOTIFY = GLAD Tobbe