• Över en vecka med 2.29.405.5 på Desire

    av  • 5 januari, 2011 • Desire • 0 kommentarer

    Det jag tycker mig märka är att batteriets urladdning är lite mer balanserat på nåt sätt, förr så tog batteriet slut även om min Desire bara låg still och användes inte. Nu räcker batteriet i flera dagar om den bara ligger. Men, tänker ta upp dom två stora sakerna som jag har märkt. Kanske finns fler saker som jag har missat. har jag missat? maila tobbe@droider.se

    E-post stannar kvar i e-post appen, även om tömmer e-posten via pop på dator. Det är enligt mig en stor förbättring, Då min Desire så gott som alltid är först på mailen, då finns all mail där och jag behöver inte hålla på och skicka fram och tillbaka bara för att jag behöver ett visst mail eller så.

    Videokameran är numera så gott som laggfri, det går att spela in i 720p utan att det hackar det minsta när man spelar in och sen spelar upp.

    Överlag så blev en bra mobil ännu bättre, nästan så man undrar vad som krävs sen för att den ska kunna bli ännu bättre. Ett givet svar där är väl: Gingerbread. Vi får se hur utvecklingen går där, men om Desire Z & HD får pepparkakan så ser jag inget skäl till att INTE ge även vanliga Desire den uppdateringen då vi pratar om hårdvara som är rätt liknande.