• Lite underhåll – Androider nu på droider.se

  av  • 3 augusti, 2010 • Desire • 0 kommentarer

  Bara underhåller sidan lite för ett framtida domänbyte. Det kommer att ske nattetid nån gång denna vecka. Det kanske kommer att se lite konstigt ett tag, men arbetar på att få övergången så smidig och osynlig som det bara går. Nu kanske jag jinxar mig själv bara för att jag sa så. Men, så är tanken iaf. Att det ska bli en så smidig flytt som möjligt.

  Edit: Nu är det GJORT, Androider ligger på ny domän. Med en redirect från den gamla till den nya. Man ska aldrig påbörja sånt där med tanken ”äh, det går på 2 minuter”. Tog mer än 2 minuter kan jag avslöja…

  Uppdatera eventuella bokmärken/favoriter, den gamla bloggen ligger kvar i en/nån vecka till

  Om du som läser inte ens märker att jag flyttade bloggen, då gick det som det skulle

  annars mailar man till androider@et-it.se (håller på att mickla runt med alla adresser oxå),
  nu ska jag bara våga ta bort den gamla bloggen också, men tror att jag sparar det till annan
  natt, var tillräckligt spännande som det var nu.