• Installera APK-fil på Desiren utan sladd

    av  • 23 juli, 2010 • Desire • 2 kommentarer

    Nu måste du väl att fått för mycket sol/sprit? Nä, faktiskt inte. Läste om om det här. Metoden bygger på att man har A) Dropbox installerat på både datorn där APK-filen finns samt självklart på sin B) Desire.

    Hur går man till väga? När [A] och [B] är uppfyllda så letar man reda på sin Dropbox-mapp på sin dator [A] och helt enkelt drar in den APK-fil man vill installera på sin mobil in i den. Sen öppnar man dropbox-appen på sin Desire [B], och bara klickar på den app man vill installera så påbörjas installation. Så jävla smidigt och enkelt, för enkelt att komma på själv antar jag.

    Vill du köra MED sladd? Då läser du detta: http://www.droider.se/2010/06/27/installera-apk-filer-pa-desire/

    Har skrivit om Dropbox här tidigare