• Testat: Dropbox

  av  • 20 juli, 2010 • Desire • 0 kommentarer

  Vad är det? Filbackuptjänst skulle man väl kunna kalla det. Utmärkt att använda som backup, och för att komma åt sina filer från flera ställen eftersom filerna kopieras upp till ”molnet”, sen har man tillgång till dom från en dator (med dropbox-programmet), via webben. Eller via sin Desire.

  Funkar det då? jorå, det funkar alldeles utmärkt. Installerade just dropbox-klienten på min windows dator, skapade ett konto där (det går oxå att skapa ett konto i appen). Installerade dropbox-appen från Market. Loggade in. Drog över en pdf-fil till dropbox, och det tog inte många sekunder innan jag kunde kolla på den på min Desire. Sen gick att ladda ner pdf:en till sd-kortet på Desiren.

  Varför? Om du som jag har en j-vla massa dokument man kanske vill ha med sig. Jag kan tänka mig måååånga användningsområden.

  Kostar det nåt? Inte för 2 GB utrymme. VIll man ha mer så kostar det 9,99 dollar per månad för 50 GB samt 19,99 dollar per månad för 100 GB.

  Design? Jorå, helt ok. Ganska snyggt. Lättarbetat, både windows programmet och appen.

  [qrcodetag]market://details?id=com.dropbox.android[/qrcodetag]