• HTC Sync: Problem med Desiren

    av  • 14 juli, 2010 • Desire • 0 kommentarer

    Man är ju inte ensam om att problem med att få sin Desire att ansluta till HTC Sync programmet i sin dator. För mig funkar det nu istortsett när jag vill. Men, inte bara så där.

    Vad har du gjort då för att få det att fungera? A) bytte USB-sladd, gärna så kort så möjligt. B) När jag har fått min mobil att anslut till sync-programmet. Om jag tar ut sladden bara så VÄGRAR den att ansluta mobilen till sync igen. Det enda som får den att ansluta igen är en omstart av datorn. Ibland så visar dalvik monitor programmet den ansluten trots att sync inte hittar den, iofs det som är viktigt för mig. Det programmet som gör att jag kan ta skärmdumpar på min Desire. Det är ju klassiska felsökningsmetoder. Nästa steg är att väl att undersöka exakt vilken process som ska känna igen Desiren..