• Fel när man lägger till e-postkonto i Desiren

    av  • 13 juli, 2010 • Desire • 0 kommentarer

    ”Varning. Det finns inte tillräckligt med plats. Radera några meddelanden och försök igen”. Felet kan man få när man försöker lägga till ett konto/e-postkonto i Desiren. Även om man inte har några meddelanden alls. Felet är att det visas fel varningstext, ”fel lösenord/fel nånstans” ska det egentligen stå. Man har alltså skrivit fel lösenord eller nåt annat, som fel e-postserver (har hänt mig x antal ggr). Får man upp det felet när man lägger till ett nytt e-postkonto så ska man alltså försöka igen, kolla igenom att man skriver rätt.

    Jag får samma fel när jag skriver in e-postadress samt lösenord och sen trycker på ”Manuell inställning”. Man TROR ju att guiden tar med e-postlösenordet då, men det gör den INTE. Även om e-postadressen tas med så får man skriva in lösenordet igen. Tror det kan vara nån säkerhetsgrej.